Fotózás, fotókönyvek, albumok

Esküvők, keresztelők, ballagások, ünnepi alkalmak, utazások emlékei igényes, dekoratív formában. Röviden ez a fotókönyv. Tartós, és igazán minőségi megoldás képeitek megőrzésére. Egy fotókönyv képes mindarra, amit egy hagyományos fotóalbum nem tud nyújtani. Fellapozásával sok-sok év után is felidézhetitek a régi szép emlékeket, méghozzá olyan minőségben, ami méltó a csodás pillanatokhoz.

A régi fotóalbumok ideje már lejárt és a számítógépben tárolt fénykép sem ideális megoldás. A számítógépen tárolt adatok bármikor elveszhetnek, vagy akár véletlenül is le lehet őket törölni. Egy fotókönyv mindig a ti elképzelésetek szerint készül el, és a Ti emlékeitekkel lesz tele. Nem kell megadott klisékhez ragaszkodnunk, a képeket minden oldalon az oda válogatott képek méretéhez jellegéhez legjobban illeszkedő módon helyezhetjük el.

Az esküvői fotókönyv ma már szinte elengedhetetlen része az esküvőnek. De ha papírképeit, nyomtatott emlékeit szeretné bárki fotókönyve részévé tenni, ennek sincs akadálya – lapolvasónk segítségével pillanatok alatt digitalizáljuk őket, és ezután a digitális képekkel egyenrangú módon szerkeszthetők, javíthatók, illeszthetők be a könyvbe. A digitalizált régi fényképekkel készült fotókönyvnél nincs fantasztikusabb ajándék évfordulókra, emléknapokra, jubileumokra.