Esküvői film

Egy pár életében az egyik legfontosabb pillanat, mikor összekötik az életüket. Ezt a pillanatot nem csak fotóval érdemes megörökíteni, hanem videóval is, hiszen egy fotó nem mutatja meg, hogyan mondta ki menyasszony és a vőlegény a boldogító igent, hogyan néztek egymásra, hogyan táncolták a nyitótáncot, hogyan szórakozott, táncolt a násznép.

Megörökíteni a megismételhetetlen pillanatokat, azok számára, akik vizuálisan érzékenyebbek, és többre vágynak egy egyszerű videónál. Ez a célja az esküvői filmnek, amely sok-sok évvel az esküvő után is mosolyt és könnycseppeket csal az arcotokra.

Lássuk csak, hogy miben különbözik az esküvői videótól. Míg az esküvői videó célja csupán a dokumentálás, az eredmény pedig a vágóprogram által felkínált átmenetek, áttűnések garmadával tarkított nyersanyag, egy esküvői film készítésnél nagyon fontos feladat többek között, hogy filmszerűen, művészien, és tele érzelemmel adjuk vissza a hangulatot.

Az eredmény egy 90 perces nagyfilm és egy "Highlights"-videó. Az utóbbi egy klipszerűen megvágott esküvői kisfilm, amely 3-4 percben képes egy átfogó összképet nyújtani az esküvő legjobb pillanatairól. A szerkesztés legfőbb szempontja a hangulatelemek bemutatása.